Gratis nu există, ieftin nu rezistă!

Înseamnă să ne respectăm promisiunile şi să oferim beton și agregate ce respectă integral cele mai stricte standarde în vigoare, asigurându-ne că nu vor fi abateri de nici un fel pe parcursul producţiei – transportului – pompării – punerii în operă a betonului.

Să ne implicăm direct pentru fiecare şantier în parte oferind consultanţă şi consiliere în vederea alegerii celor mai bune metode de lucru, materiale folosite şi condiţii de turnare, punând astfel la dispoziţia clientului experienţa acumulată de noi pe parcursul multor ani de şantier.

Să cunoaştem şi chiar să anticipăm nevoile clienţilor venind în sprijinul lor cu soluţii reale şi eficiente (raport calitate/preţ, timp de execuţie) indiferent dacă este vorba despre materiale de orice fel, manoperă, utilaje, sau orice alte resurse necesare unui şantier.

Să câştigăm încrederea clientului prin oferirea de servicii complete cu promptitudine, fără preţuri ascunse, pentru că ştim din experienţă că un client mulţumit are x vecini şi y prieteni cărora le va recomanda cu plăcere colaboratorii săi cu care a lucrat bine – şi asta este cea mai bună reclamă pentru noi.

Calitatea reprezintă elementul care ne diferenţiază pe noi – Betonix – de restul lumii şi vrem ca acest fapt să fie cunoscut de cât mai mulţi constructori şi beneficiari.