Despre Noi

Compania noastra ofera solutii complete pentru necesitatile clientilor vis-a-vis de prepararea, transportul, turnarea si punerea în opera; a betonului precum si furnizarea de nisip, pietris, balast (agregate) plus alte servicii conexe, legate de sectorul constructiilor.

În calitate de furnizor agregate, beton și soluţii pentru nevoile constructorilor, deservim o gamă largă de clienţi, de la proprietarii care construiesc în regie proprie până la companiile specializate în construcţii civile de medie şi mare complexitate.

Noi, BETONIX, suntem o companie nouă pe piaţă însă alcătuită de profesionişti cu multă experienţă acumulată în construcţii atât în staţiile de producere a betonului cât şi pe diverse şantiere. Ne adaptăm în fiecare zi în funcţie de necesităţile clienţilor noştri şi încercăm să le oferim cele mai eficiente soluţii (din punct de vedere al costului, timpului şi efectelor obţinute).

Astfel, ne propunem să oferim clienţilor noştri cele mai bune soluţii în ceea ce priveşte furnizarea betonului, dar și a agregatelor (balast, nisip, pietriș, etc) sau alte servicii, cu propuneri adaptate perfect nevoilor specifice din fiecare şantier în parte.

Seriozitatea şi profesionalismul ne caracterizează şi – în contextul actual – ne vor ajuta să ne remarcăm din mulţime.